Uw vraagbaar voor geheugen en memory
Home - Geheugen en Vista - Veel gestelde vragen over geheugen - Zelf geheugen installeren - Links - Contact
Op deze site vindt je alle informatie over geheugen in je computer.
Bijv. Dimm, SODimm, sDRAM, DDR, DDR2, DDR3 DualChannel?
Aangepast zoeken

Installatie handleiding 144-pins / 200-pins SODIMM-module

Je zoekt de handleiding voor het instralleren geheugen?184-pins / 240-pins DDR DIMM-module voor een desktop
184-pins RIMM-geheugenmodule voor een desktop
168-pins DIMM-geheugenmodule voor een desktop
144-pins / 200-pins SODIMM-module voor een laptopHieronder vindt u instructies om 144-pins / 200-pins SODIMM geheugenmodule te installeren.
Deze instructies helpen u bij het installeren van 144-pins of 200-pins SODIMM-geheugen. Gebruik deze instructies als aanvulling op de model-specifieke handleiding die met het product is meegeleverd.

INSTALLATIEPROCEDURE

LET OP: Raak voordat u elektroniche componenten aanraakt, eerst een geaard metalen object aan zoals een ongeverfde verwarming of het metalen frame van een desktopcomputer. Zo ontdoet u zich van statische elektriciteit die uw waardevolle apparatuur kan beschadigen.
  • 1. Zet altijd eerst uw computer uit en verwijder de oplaadbare batterij voordat u uw geheugen installeert.

  • 2. Plaats de module in het geheugenslot. Kantel de module daarbij enigszins (hoek van ongeveer 30 graden). De module kan slechts op een manier worden geplaatst (zie afbeelding).
  • 3. Druk de module goed vast in het geheugenslot door aan beide kanten gelijke druk uit te oefenen (zie de pijlen op de afbeelding). Als het u niet lukt de module in het geheugenslot te bevestigen, beweeg dan de module lichtjes op en neer terwijl u druk blijft uitoefenen.
    - Als de module goed bevestigd is, zullen de contactpuntjes vrijwel volledig in het geheugenslot verdwenen zijn.
  • 4. Nu de module op de juiste manier in het geheugenslot is geplaatst, draait u de module naar beneden. Blijf druk uitoefenen tot de clips aan beide kanten van het slot vastklikken. In de meeste gevallen hoort u de module ook echt vastklikken, zodat u zeker weet dat hij op de juiste manier is geplaatst..
  • 5. Zodra de module/modules op de juiste manier is/zijn geïnstalleerd, kunt u de kap van de computer weer terugplaatsen.

  • 6. Plaats de oplaadbare batterij weer terug en sluit alle kabels die u tijdens de installatie hebt losgemaakt, weer aan.

  • 7. Zet de computer aan en volg verder de instructies in de handleiding van uw computer waarin beschreven wordt hoe u ervoor kunt zorgen dat de computer het zojuist geïnstalleerde geheugen herkent.

Meer informatie

Disclamer: Deze handleiding is slechts een hulp bij het installeren van een geheugenmodule. U kunt in geen geval ons aansprakelijk stellen voor schade aan uw geheugen, computerhardware, andere schade of gevolgschade van welke aard dan ook.

Gesponserde links:

InternGeheugen.com geheugen!
Standaard Geheugen